dimecres, 19 de novembre del 2014

Annacleta, la bibliobicicleta del CRA Mariola-Benicadell ens visita de nou (2)


De nou aquest curs escolar ens ha visitat Annacleta, la Bibliobicicleta del CRA Mariola-Benicadell (Agres, Alfafara i Gaianes). Aquest any ha vingut molt ben acompanyada doncs un grapat d'alumnes en bici anaven al seu costat.

Hem aprofitat la visita per a fer un taller de marca-pàgines amb cal·ligrames de la tardor per tal de tenir originals punts de lectura. Desprès, amb el carnet de préstec col·lectiu, hem carregat a Annacleta d'un grapat de llibres per als xiquets i xiquetes d'Educació Infantil i Primària de les tres escoles que composen el CRA. Des d'ara tots i totes tenen molts llibres per a llegir a l'escola i a casa.

Ens hem acomiadat d'ells, a cop de pedal, desitjant-los una excel·lent singladura lectora al llarg de tot els curs. 

Compartim llibres des de la biblioteca, fomentem la lectura en la nostra comarca del Comtat. Ens encanta!!!




























1 comentari:

  1. Des del centre públic CRA MARIOLA-BENICADELL, d'Alfafara, d'Agres i de Gaianes, volem agrair la col·laboració de la BIBLIOTECA DE COCENTAINA, al nostre Projecte de Foment de la Lectura "ANNACLETA, LA BIBLIOBICICLETA".
    Enguany ha estat MOLT ESPECIAL per l'acompanyament de la Bibliobici de dues colles d'alumnes BIBLIOCICLISTES arribats des de Gaianes i Agres i, a més a més, per la motivació que suposa compartir experiències amb Dolors. Moltes gràcies!

    Esperant que a la tornada del préstec puga participar Alfafara, seguim el nostre viatge lector A COLP DE PEDAL.

    Una abraçada,
    Artur; mestre i BIBLIOMOBILER.

    ResponElimina