dilluns, 6 d’octubre del 2014

"Escriptors sense boli", presentació a la Biblioteca de Cocentaina: 8 d'octubre de 2014, a les 19:30 hores


Aquest proper dia 8 d'octubre de 2014, dimecres, a les 19:30 de la vesprada, tindrà lloc a la Biblioteca Pública Municipal de Cocentaina la presentació del projecte i realització d'Escriptors sense boli.

Un projecte que varen realitzar els alumnes de 4rt. d'ESO del col·legi San Francesc d'Assís, de Cocentaina, sota la direcció de la seua professora Milagro Encarna Pascual, que li posa veu i imatges als nostres escriptors i la seua obra. Cóm? Doncs donant una passejada pels carrers de Cocentaina ens trobem amb ells -són molts els carrers que porten el nom d'escriptors a la nostra població- i des d'ara, mitjançant la lectura d'un codi QR, podem accedir a ampliar els nostres coneixements sobre aquests escriptors valencians. Han començat per alguns d'ells, al curs acadèmic 2013/2014, però segur que continuaran enguany. Ja podem accedir als següents autors: Joan Fuster, Enric Valor, Vicent Andrés Estellés, Gerard Mur i el pare Agustí Arques.



Joves-escola-literatura-carrers... Us esperem a tots i totes per assabentar-se d'aquest interessantíssim projecte que interactúa amb la nostra població, el nostre passat, la nostra cultura i els nostres joves.

No 'ho podeu perdre!

--------

Us fiquet un tastet fotogràfic de la presentació:






















 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada