dimecres, 29 de gener del 2014

Sessions ALFIN / ALDI dels alumnes de la FEPA Beniassent de Cocentaina: Biblioteca Municipal de Cocentaina



Els/Les alumnes de la FEPA Beniassent de Cocentaina, amb les seues professores,  han realitzat dos sessions d'Alfabetització Informacional i Digital. La primera d'aquestes sessions s'ha realitzat a la Biblioteca Municipal de Cocentaina, per torns (grup de matí i grup de nit) i la segona s'ha fet en la pròpia seu de la FEPA, també per grups.

Aquestes activitats estan englobades dins del pla de Formació Lectora d'Usuaris/ies de la Biblioteca, en col·laboració amb els diferents centres educatius de Cocentaina.

-1ra. Sessió (dia 21 de gener, a les 9:00 hores i a les 19:00 hores): Visita a la Biblioteca per a conèixer i saber ubicar els llibres d'informació i les obres de consulta. Aprofundir en el coneixement de les diferents obres de consulta que cal utilitzar per a la seua formació personal i acadèmica. Hem estat jugant amb els diccionaris, atles i enciclopèdies.




-2na. Sessió (grup del matí, el dia 23 de gener 2014 i el grup de la nit el 28 de gener): s'ha realitzat a la seua de la FEPA, en l'aula d'informàtica. Hem passat del suport paper al suport digital i totes les activitats han anat al voltant de les obres de consulta digitals i com fer una correcta recerca en internet per tal de trobar ràpidament la informació que necessitem.

Ha estat tot un plaer compartir temps, llibres, xerrada i jocs amb tots i totes les alumnes i els seus mestres.
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada