dilluns, 20 de gener del 2014

"La Maria no té por": presentació del llibre a la Biblioteca de Cocentaina el dijous 23 de gener de 2014


Aquest proper dijous, dia 23 de gener de 2014, en la Sala Infantil de la Biblioteca de Cocentaina, a les 18:30 hores, tindrà lloc la presentació de l'album il·lustrat La Maria no té por, de Francesc Gisbert, amb il·lustracions de Riccardo Mariscalchi i està publicat per l'editorial Andana. És un llibre fantàstic per a xiquets i xiquets a partir de 5 anys

El llibre arreplega els noms dels nostres espantacriatures més populars, en una història divertida i amb unes il·lustracions precioses a tot color. Coneixereu qui són el butoni, el dimoni xicotet, la Quarantamaula, l'home dels nassos i de les orelles, la cuca fera, els gambosins i molts personatges més.  

Com que el llibre està basat en una cançoneta de Dani Miquel també podrem escoltar-la a la nostra Biblioteca. Tota la presentació estarà amenitzada amb un conta-contes.

Xiquets i xiquetes, mestres, pares i mares: no s'ho perdeu!!!!  Esteu tots i totes invitats, també els fadrins amb espírit imaginatiu. Entre espantacriatures, relats i cançons passarem una bona estona.


------
La presentació ha estat tot un èxit! Us fiquem un tastet visual per compartir-la amb tots vosaltres:

















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada